Transaquania til Rómar/Transaquania going to Rome

Fer til Rómar á föstudaginn næsta með Dansflokknum að sýna verk Ernu Ómarsdóttur, Damien Jalet og Gabríelu Friðriks; Transaquania- Into thin air. Sýnum tvær sýningar á Equilibrio festivalinu í Róm. Spennandi festival, mikið af skemmtilegum listamönnum að sýna á hátíðinni þar má helst nefna Sidi Larbi Cherkaoui, Akram Khan, Rosas, Les Ballets C. de la B, að ógleymdum slóvökunum/The Slovaks sem eru í sérstöku uppáhaldi;)

Endilega kíkið ef þið eruð í nágrenninu…

Going to Rome this weekend. Will be performing with the Icelandic Dance company the piece of Erna ómars & Damien Jalet; Transaqunia – Into Thin Air at the Equilibrio dance festival. Also performing at the festival: Sidi Larbi Cherkaoui, Akram Khan, Rosas, Les Ballets C. de la B, The Slovaks etc…

Check it out if your in Rome;)

To see more about the festival: http://www.auditorium.com/eventi/4980062

 

Advertisement

~ by siggasoffia on February 2, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: