Red Waters

Fyrstu æfingar á Óperunni “Red Waters” nýju verki Keren Ann og Barða Jóhannsonar (LAdy and Bird) hófust í París í vikunni. Óperunni er leikstýrt af Arthur Nauzyciel, hljómsveitarstjóri er Paul-Emmanuel Thomas & danshöfundur er Damien Jalet.  “Red Waters ” verður frumsýnt þann  4 nóvember í Óperunni í Rouen. Búningar eru í höndum Gaspard Yurkievich en leikmyndahönnuður er Ricardo Hernandez.

Meiri upplýsingar um RW má finna á http://www.cdn-orleans.com/2009-2010/index.php/fr/saison-2011-2012/red-waters

Currently in Paris starting the creation of a new opera “Red Waters” by Keren Ann and Bardi Johannsson (lady and bird).  Directed by Arthur Nauzyciel musical direcor Paul-Emmanuel Thomas, Choreograpy by Damien Jalet.  “Red Waters “will premiere the 4th of november at Rouen’s opera. Costumes are designed by Gaspard Yurkievich and the set design by Ricardo Hernandez.

more information on the opera at: http://www.cdn-orleans.com/2009-2010/index.php/fr/saison-2011-2012/red-waters

Advertisement

~ by siggasoffia on September 8, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: